Прочитај ми чланак

Власти Велике Британије припремају план потпуне забране меса до 2050…

0

Глобална елита планира да затвори све аеродроме, забрани конзумацију говедине, прасетине и јагњетине и забрани изградњу нових зграда као део изненадног и замашног „квантног скока“ за решавање такозване климатске кризе.

Према елити, човечанство мора да научи да пати док се климатска криза не реши. Колико ће то трајати? Према владиним документима, ми гледамо на четири деценије минимума тешких лишавања укључујући забрану куповине нове одеће .

Али не морате да нам верујете на реч. Ови будући ужаси су приказани црно на бело у документу британске владе који оцртава будућност човечанства под диктатуром Светског економског форума.

Годинама упозоравамо јавност да глобална елита ради иза кулиса да гурне човечанство у нови нови пакао у коме се налазе најгори ексцеси Маове Кине.

Последњих година глобална елита је постала арогантна и престала је да прикрива своју злу агенду. Ипак, већина људи и даље одбија да верује да елита планира да спроведе депопулацију света и пороби преосталих 5 до 10% „бескорисних једача“ којима дозвољавају да преживе.

Свако ко још увек сумња да елита планира да од живота направи пакао за оне који преживе велики одстрел, требало би да погледа извештај британске владе„Апсолутна нула“ под утицајем WЕФ-а .

Извештај британске владе описује какав ће бити живот грађана у наредним годинама и даје мрачну слику ауторитарности и ускраћености.

Да бисте добили неку идеју, у извештају се наводи да се сви аеродроми морају затворити до 2029. године, осим аеродрома Хитроу, Глазгова и Белфаста, којима ће бити дозвољено да остану отворени за смештај приватних авиона.

Ово је изузетно згодно за глобалну елиту, јер знамо колико уживају у летењу око света приватним авионима док нама осталима држе предавања да престану да лете комерцијално.

Сви преостали аеродроми тада морају да се затворе између 2030. и 2049. године, јер, како би испунили законску обавезу нулте емисије до 2050. године , сви морају „престати да користе авионе“ , према владином извештају.

Осим глобалне елите, наравно, јер, како објашњава Бил Гејтс, људи попут њега су део решења за климатске промене па су изузети од нових правила.

Поред тога, у извештају се наводи да ће, да би поштовала закон о климатским променама, јавност морати да престане да ради било шта што изазива емисије без обзира на извор енергије.

Према извештају, ово ће захтевати од јавности да никада више не једе говедину или јагњетину.

Да би се то постигло, потрошња говеђег и јагњећег меса ће пасти за 50% између 2020. и 2029. Затим ће између 2030. и 2049. говеђе и јагњеће месо бити „постепено укинуто“ и постаће илегално јести црвено месо осим ако немате дозволу.

С обзиром на то да знамо колико делегати на Светском економском форуму уживају у финим комадима меса, нема награда за нагађање где ће лиценце бити подељене.

Лицемерје глобалиста не познаје границе. На недавном климатском самиту УН-а у Дубаију, служили су им гурманске хамбургере и друга скупа јела од меса док су планирали да остатку света забрани да имају исхрану засновану на месу.

Fox News извјештава да „онлајн портал самита, његова понуда хране укључује ‘сочну говедину’, ‘одреске сочног меса’, димљене хамбургере, Philly cheesesteaks и ‘роштиљ који се топи у устима’ поред афричког уличног роштиља, брза лежерна мексичка храна и азијска опција која има ‘додир француског стила’.”

Према речима лидера Светског економског форума и УН, елити су потребне хранљиве материје које се налазе у „гурманском месу“ да би управљале светом и морају бити изузете од исхране са инсектима и бубама коју намећу свету у име смањења угљеника.

Према Билу Гејтсу, елити су потребне епидемије да би вежбала, а Kовид је био само вежба за припрему за следећу ауторитарну власт.

Како је Гејтс објаснио у Аустралији на својој недавној светској турнеји, пандемија Kовида је била успешна вежба и следећа интервенција глобалне елите биће „као пожар који се шири глобално“.

Комади слагалице полако падају на своје место за Гејтса и елиту. Разнели су глобалну економију, дижући инфлацију кроз кров, а сада преузимају контролу над глобалним снабдевањем храном.

Гејтс је сада највећи амерички власник фарме. И ускоро ће постати највећи шпијун на свету са флотом од 60.000 сателита за праћење сваког квадратног инча земаљске кугле, 24 сата дневно.

Као што упозорава Роберт Ф. Кенеди: „Ово је Армагедон. Апокалиптичне снаге тоталитаризма. Ово је последња битка. Морамо да победимо у овоме.”

Како елита наставља да гради затворску планету да пороби човечанство, никада није било важније да се информишете о њиховом плану.

Забрана летова, говедине и јагњетине и присиљавање човечанства да носи униформу само је врх леденог брега када је у питању лажни циљ смањења емисије угљеника. Њихов крајњи циљ је масовна депопулација.