Прочитај ми чланак

ТВ водитељ прославио смрт краљице Елизабете: Коначно је узео Сатана

0

Вест о смрти краљице Елизабете Друге нису сви широм света примили са истим нивоом шока и туге који су доживели многи у Британији.

У Аргентини, ТВ водитељ Сантјаго Кунео отворио је флашу шампањца уживо у емисији док је најављивао смрт британског монарха.

На снимку из емисије уживо, аргентински новинар се појављује окружен белим и плавим балонима — у боји аргентинске заставе, отвара флашу шампањца и једе сендвиче док се на екрану иза њега смењују скандалозне поруке.

Краљичина смрт је објављена у четвртак увече, уз изјаву из Бакингемске палате која је гласила: „Краљица је умрла мирно у Балморалу данас поподне“.

ТВ водитељ Кунео имао је контроверзну најаву, која је брзо постала вирална у Аргентини, а хештег #Cuneoalmediodia почео је да се појављује на Твитеру. Многи на Твитеру шалили су се да је Кунео „најхладнији Аргентинац“ и да има спреман шампањац у фрижидеру за такву објаву.

„Ко би рекао да је заиста имао спреман шампањац у фрижидеру, патриота“, нашалио се један корисник Твитера.

„Кунео представља просечног Аргентинца данашњице“, написао је други.

„Ако у Аргентини има ирских пабова, тамо ће прослава бити интензивна“, нашалио се други на Твитеру. Многи у Аргентини су критиковали Кунеов лош укус и критиковали су оне који подржавају његов наступ: „Ја сам Аргентинац и овај момак ме не представља. Жао нам је због овог губитка“, написао је корисник на Твитеру.

Аргентина и Британија водиле су огорчен рат око Фокландских острва 1982. године, где је Аргентина на крају изгубила.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!