Прочитај ми чланак

РОДИОНОВ: Време је да се створи Конфедеративна Унија Словенских Држава

0

Изгубљена генерација - овако су Ерих Марија Ремарк, Ернест Хемингвеј и многи други писали о младима, у Првом светском рату, који су рано морали да виде смрт и убијају.

Моји балкански сарадници ми понекад траже да поставим неке своје фотографије из Донбаса, па да мало тролују своје локалне прозападне либерале. Па пријатељи, имате пред собом моју фотографију – Новоросија, ЛПР, јун 2015.г. – Андреј Родионов.

Мислим да је то, на свој начин, била срећна генерација, којој је било суђено да сазна истину и смисао живота не само преко позиције посматрача, већ кроз улогу ствараоца и учесника великих немира, током којих све што умире је секундарно, док остају само вечне истине, које стварају повољно тло за рађање надчовека.

А изгубљена генерација је генерација Пепсија и Кока коле, генерација допуштености и квазииспуњености, коју сада видимо, генерација људи који не знају шта значи истински живети пуним плучима.

Надам се да ће актуелне глобалне промене, које су почеле у свету, вратити руски народ и све Словене разумевање да је живот борба, а све остало постојање. Јер тек у разумевању овога, Словени каљени у планини надолазећих тегоба, биће још самоуверенији да поставе себи велике циљеве, одлучнији да се боре за њихово остварење.

А један од ових циљева, чије је време дошло, је стварање конфедерације Уније словенских држава на принципима словенског социјализма!!!

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!