Прочитај ми чланак

Путин: „Коме треба долар и евро, то је само комад безвредног папира“ …

0

Током обраћања, пре потписивања уговора о уласку нових региона у Русију, председник Владимир Путин је говорио о важности долара и евра. По његовом мишљењу, валута мора бити нечим подржана, иначе су то само комади папира.

Председник је нагласио да нам за прехрану народа није потребан папирни новац, који су, у ствари, долар и евро, већ развој индустрије и прехрамбеног сектора. Лажна капитализација западног света, сматра Путин, сада показује, да не може загрејати куће и станове, и нахранити грађане. У међувремену, у Европи политичари позивају људе да мање једу, ређе иду у тоалет, и искључују грејање.

Путин је такође приметио да су Европи потребни енергетски ресурси. Истовремено, они грађани који почну да негодују због постојећег стања, називају се непријатељима, екстремистима и ултралевичарима.

Раније су стручњаци говорили, да ће без руског гаса доћи до краја европске привреде. Наравно, нека предузећа ће моћи да промене начин на који добијају енергију, нека ће се преселити у друге земље, али док се ситуација буде поправљала, становницима шенгенске зоне биће тешко. Чека их незапосленост, високе тарифе за стамбено-комуналне услуге, и опште погоршање квалитета живота.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!