Прочитај ми чланак

Познат произвођач пелена убацио ПЕДОФИЛСКЕ симболе у дизајн, тврди да деца то воле

0

Корисници интернета су открили да су пелене које је Huggies направио у партнерству са The Walt Disney Co. покривене сликама које је ФБИ идентификовао као симболе који представљају тајне шифре педофила.

У виралном твиту са милионима прегледа, Винсент Кенеди  је заокружио два јасно препознатљива симбола педофилског кода који значе „Љубавник дечака“ и „Љубавник малог дечака“, према ФБИ.

Које су шансе да се два одвојена симбола кода педофила користе на истом производу за децу? Употреба ових симбола изгледа као чудан избор за компанију с обзиром на оно што су е-поруке Викиликса откриле раније.

Након што је твит постао виралан, Huggies је одговорио на оптужбе, наводећи да компанија схвата добробит деце веома озбиљно и да сумњиви симболи треба да буду “забавни и разиграни дизајни”.

викилеакс-фби-педопхиле-симболс

Корисници Твитера нису били убеђени тврдњама из компаније и упозорили су компанију да обрати пажњу на невољу Баленциаге након што је модни гигант разоткривен промовишући материјал о злостављању деце у рекламним кампањама.

Walt Disney Co. није одговорила на позиве за објашњење у вези са употребом педофилских слика на свом лиценцираном производу.