Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ! Иду од врата до врата и пописују ко није вакцинисан! (ВИДЕО)

0

Прешло се на виши левел, након неуспешног убеђивања, сада иду притисци на последњу линију одбране, а то је кућни праг.

Снимци кућног обезбеђења показују како група појединаца из здравственог одељења у Хјустону, Тексас, иду од врата до врата у стамбеном комплексу да пита становнике да ли су узели експериментални убод Ковид-19.

Замаскирани и држећи спискове, градски радници су питали грађане да ли су вакцинисани, коју вакцину су добили и колико је људи у домаћинству вакцинисано.

– “Одељење здравља Хјустона”, рекао је човек на снимку док је куцао на врата. “Само идемо по заједници и обавештавамо све да могу да добију вакцину против коронавируса. Да ли сте вакцинисани?”

Након што је станар одговорио: “Да”, градски службеник је упитао: “Коју сте добили?”

-“Имамо Пфизер”, одговорио је становник пре него што је тип из здравственог одељења упитао: “Колико је људи у вашој кући вакцинисано?”


Након саслушања, радници су оставили неколико памфлета на прагу стана и наставили са претрагом.

Да ли радници категоришу адресе у групе “вакцинисани”, “невакцинисани” и “несигурни” за будуће шеме вакцинације?

Можда се сећате упозорења Алекса Џонса о бригадама са вакцинама од врата до врата, након што је Бајденова администрација промовисала ту идеју пре неколико месеци.

Иако су градски службеници у овом тренутку можда безопасни, Џонс је рекао да ће на крају доћи “националне бригаде да насилно вакцинишу вас и вашу породицу”.