Прочитај ми чланак

Пентагон моли хиљаде војника који су отпуштени због ОДБИЈАЊА ВАКЦИНЕ да се врате

0

Три године након што је Пентагон отпустио хиљаде припадника војске због Бајденове обавезне вакцинације, војска моли те исте трупе да се поново ангажују, наводи се у писму војске неколико бивших војника објављеном на интернету.

У писму, упућеном „бившем припаднику службе“, наводи се да постоји „ново упутство Војске“ које ће исправити војну евиденцију оних који су без церемоније отпуштени, што би омогућило да они који су уклоњени могли поново да се пријаве у службу.

У писму су бивши војници упућени како могу да исправе своје евиденције, а затим се додаје:

Појединци који желе да се пријаве за повратак у службу треба да контактирају своју локалну војску, резерве америчке војске (УСАР) или Националну гарду војске (АРНГ) за више информација.

Бреитбартов извештај : Бајденова администрација наметнула је војсци обавезну вакцинацију у августу 2021., а министар одбране Лојд Остин је потом издао политику у којој се наводи да ће сваки припадник службе који не буде поштовао наредбу до децембра 2020. бити избачен.

Као резултат тога, више од 8.000 војника је, у ствари, избачено, десетине хиљада припадника Националне гарде су избачене и изгубили су време за вежбу и плату, а један број је једноставно одлучио да се не пријави поново.

Хиљаде других тражило је верско, административно или медицинско изузеће, а већина је или одбијена или је чекала одлуку када су републиканци у Представничком дому приморали Пентагон да повуче обавезу путем Закона о националној одбрани из 2023. Мандат и одлука о избацивању хиљада војника дошли су у исто време као и историјска криза регрутовања.

Бред Милер, бивши војник који је кажњен и дао је оставку из војске, такође је рекао да је добио писмо и позвао војску да надокнади штету војницима који су кажњени и избачени или на други начин поднели оставку због обавезне вакцинације. Написао је:

Многи су видели ово писмо. Управо сам добио своје. Када сам дао оставку из војске, било је јасно да Министарство одбране крши закон (а виши лидери су вероватно били умешани у издају).

Зашто ме војска не пита да ли желим да се моја оставка конвертује у пензију са датумом објављивања ове нове политике, и уз то понуди компензацију за команду коју сам погрешно разрешен, накнаду за остатак моје каријере можда јесте, а онда ми понудите моју прилагођену пензију од овог месеца па надаље? Затим понудите исто и свим осталима који су на сличан начин неправедни.

Слубе безбедности се не могу поправити саме. Њима управљају службеници чија је лојалност доведена у питање, а њих пак воде званичници на нивоу кабинета и администрације чија је лојалност сигурно неамеричка.