Прочитај ми чланак

Милиони захтевају да се Бил Гејтс ухапси због „злочина против човечности“

0

Вирални пост на друштвеним мрежама који открива изузетну количину новца коју је Бил Гејтс зарадио од пандемије Kовида прегледан је милионима пута у само два дана док се људи у свету упознају са злочином глобалистичке елите.

Популарни X налог Pelham је поделио објаву, написавши: „Бил Гејтс је купио деонице у BioNTech-у (Pfizer-ов партнер за његове мРНА вакцине против Kовид-а) у септембру 2019… само неколико месеци пре него што је пандемија почела…“

„Гејтс је купио 1.038.674 акције по цени пред јавну понуду од 18,10 долара по акцији…“, објаснио је корисник.

У посту се наставља: ​​„Гејтс је продао своје акције у новембру 2021. по просечној продајној цени од 300 долара по акцији… Гејтс је истог дана рекао: „Потребан нам је нови начин узимања вакцина, јер вакцине *нису зауставиле пренос*” упркос свим његовим претходним тврдњама о супротном. Скоро као да је Гејтс знао да ће Kовид-19 бити ослобођен, а такође је знао да вакцине никада нису дизајниране да зауставе преношење.

Објава је тачна, као што је приметио Џордан Шахтел у јануару када је известио о поднесцима СЕЦ-а који показују да је „учешће Гејтс фондације у BioNTech-у се променило са 1.038.674 деоница на 148.674 деонице током трећег квартала 2021. године, смањујући Гејтсову позицију у произвођачу мРНА вакцине за 86 одсто акција које је имао у власништву”.

„Као што можете видети у наставку, Гејтс је случајно знао тржиште савршено, продајући акције током квартала са најбољим учинком БиоНтецх-а“, навео је он у чланку заједно са графиком.

Чак је и НБЦ још у јануару признао да је пандемија Ковида довела Fajзер-ов приход у 2022. на рекордних 100 милијарди долара.