Прочитај ми чланак

Карлсон: Џорџа Флојда није усмртио бели полицајац већ – смртоносна доза фентанила

0

УТИЦАЈНИ амерички политички коментатор Такер Карлсон објавио је да црнца Џорџа Флојда није убио полицајац Дерек Шовин, који је осуђен на 40 година робије, већ да је умеро од последица вишегодишњег коришћења дроге, као и смртоносне концентрације фентанила у тренуцима хапшења које се завршило трагедијом.

Карлсон је убеђен да ће администрација Џоа Бајдена игнорисати новооткривене чињенице. Он сам је те чињенице изложио овако:

„Да ли је бели полицајац Шовин на Дан сећања 2020. заиста убио човека по имену Џорџ Флојд, који је постао лице покрета за грађанска права у Минеаполису?

Речено нам је да се то догодило. И то су неуморно понављали преко три године. Толико се о томе причало да су скоро сви у то поверовали. А полицајац Дерек Шовин отправљен је у затвор на више од 40 година. Постао је расистички бели ђаво који је убио Џорџа Флојда. Али, питање је да ли је он заиста убио Џорџа Флојда.

Одговор је: не, он није убио Џорџа Флојда.

Није ово нагађање: знамо то непобитно захваљујући новом суђењу које се сада одвија у округу Хенепин, у Минесоти. Случај је покренула окружни тужилац по имену Ејми Свизи, која тужи свог шефа. Овај случај се заправо не односи на Џорџа Флојда ни на Дерека Шовина, али говори много о обојици.

У свом сведочењу, које вреди прочитати, Ејми Свизи описује разговор који је водила са окружним медицинским истражитељем Ендрјуом Бејкером непосредно након смрти Џорџа Флојда.

Ево цитата из њене изјаве дате под заклетвом:

„Звала сам др Бејкера ​​рано јутрос да му кажем о случају и питам да ли би био вољан да изврши обдукцију господина Флојда. Позвао ме је касније и рекао да нема медицинских доказа који указују на оштећење виталних структура на врату господина Флојда. Није било медицинских знакова гушења или дављења.

Другим речима, према званичној аутопсији, Џорџ Флојд није убијен. Умро је од деценија употребе дрога, као и смртоносне концентрације фентанила која је била у његовом организму на дан смрти“.

Дакле, то није било убиство: То је било још једно предозирање у земљи у којој сваке године од тога умре више од 100 хиљада људи. Форензичар је то јасно разумео и чак формулисао.

Свизи још напомиње у свом исказу, „Рекао ми је: ‘Ејми, шта се дешава када стварни докази не одговарају јавном наративу за који су се сви већ одлучили?`Још је додао, цитирам: `Ово је ствар која ставља тачку на каријеру`.“

Ово значи да су сви лагали од почетка. Људи који су знали истину, сакрили су је и дозволили да се револуција настави. Сада су разоткривени и знамо истину.

Шта ће се даље дешавати? Па, они ће ово игнорисати.

Бајденова администрација је управо иступила са подужом изјавом поводом рођендана Џорџа Флојда. Он је за њу мученик.

Тако, иако знамо да није убијен. Иначе, Дерек Шовин и даље чами у затвору, где ће остати до краја живота.