Прочитај ми чланак

Дугин: Нема ни сат времена пре него што почне директан сукоб са НАТО

0

„Домовина је у опасности. Није далеко тренутак када ће директни сукоб са НАТО-ом почети“, изјавио је руски филозоф Александар Дугин. „Да ли смо спремни за то? А ипак, немамо куда да идемо.“

Ми смо у рату. Убијају нас и наше најмилије. И ово је дуго времена, и ово је озбиљно. И неизбежно. Знамо да је и непријатељ унутра. Понекад се покаже. Кроз терор – директно или онлајн. Али ово је рат. Било би чудно очекивати било шта друго – написао је филозоф, идеолог руског света на свом каналу ТГ.

Према његовим речима, Отаџбина је заправо у опасности.

Нема ни сат времена пре него што почне директан сукоб са НАТО-ом. Да ли смо спремни за ово? Али нема спаса… Зато се морамо храбро и строго помирити са ратом и његовим условима. Нема другог начина – додаје Дугин.

Раније је филозоф рекао да је иранска операција напада на Израел средином априла почетак велике ескалације. Да, сада се чини да је све успело. Али пред нама су нови изазови.

Финале је поново одложено. Не задуго. Јата црних лабудова злослутно лебде над човечанством, нагласио је Дугин.

Раније овог месеца Дугин је упозорио Запад на одмазду за терористичке нападе у Русији.

Како је Следком установио, новац нафтне и гасне компаније Бурисма Холдингс коришћен је за извођење терористичких напада у Русији. Ова компанија се везује за име Хантера Бајдена, сина актуелног председника САД.

Крв није вода, крв наше деце није вода. А одмазда ће бити страшна. За све оне који су умешани у убиство наше деце, нас, наше невине људе, невине жртве, који одобравају тероризам, написао је тада Дугин.