Прочитај ми чланак

„Дигитална идентификација може да утврди да ли сте вакцинисани или не“!

0

Холандска краљица Максима позвала је на универзални дигитални идентитет који може пратити све, од финансијских трансакција до статуса вакцинације.

Говорећи на годишњем састанку Светског економског форума у ​​Давосу, краљица Максима, која је од 2009. године служила као специјални саветник генералног секретара УН за инклузивно финансирање развоја (UNSGSA), наговестила је да би владе могле да користе биометријске дигиталне идентификаторе широм света за идентификујте „ко је заиста вакцинисан или не“.

„Када сам започео овај рад, било је врло мало земаља у Африци или Латинској Америци које су имале универзални, агрегирани тип идентитета, и наравно то је био дигитални идентитет и наравно биометријски, рекла је током дискусије и наставила:

„Заиста смо радили са свим нашим партнерима како бисмо помогли да се ово развије, а узбудљиво је то што је да, веома је потребан за финансијске услуге, али није само то.

Знате, добро је и за упис у школу, добро је и за здравље – ко је у ствари узео вакцину или не! У ствари, веома је добро добити и субвенције од владе“.

Дакле, не ради се само о финансијским услугама. Ово је веома важно питање!

Стога је Максима из Холандије дигиталну идентификацију повезала са вакцинацијом, а вакцинацију са могућношћу добијања бенефиција.

Краљица Максима је такође била водећи заговорник дигиталних валута централне банке (CBDC) за побољшање „финансијске инклузије“.

Увођење CBDC-а и дигиталних личних докумената, како су коментарисали амерички алтернативни медији, кључно је за владе да наметну Западу комунистички систем социјалних кредита у кинеском стилу који ће контролисати/наметнути људско потрошачко-социјално понашање!