Прочитај ми чланак

Бивши бугарски посланик: Санкције Русији најглупља одлука од Другог светског рата

0

Недавне војне вежбе „Исток-2022“, у којима су учествовали војници Кине и Индије, означиле су крај америчке хегемоније. Американци су добили озбиљног војног супарника, сматра бивши посланик бугарског парламента из странке ГЕРБ, бивши уставни судија Георги Марков и додаје да су европске санкције против Русије најглупља одлука од Другог светског рата.

Самит Шангајске организације сарадње (ШОС) који је потом уследио такође је показао да се свет променио, навео је Марков у интервјуу за сајт „Епицентар“.

Према његовом мишљењу, европске санкције према Русији нанеле су ударац самој Европи, а не Русима. На зиму, уверен је, Европљане очекује „хладноћа, мрак и банкрот“, а становништво ће се побунити и пре Божића.

„То је најидиотскија одлука Запада после Другог светског рата. То ће у потпуности уништити европску привреду и довешће до жалосног живота за милионе Европљана, а компаније до банкротства“, оценио је Марков.

Како је иронично приметио, Европа је „51. америчка држава“, потпуно је беспомоћна, а до Нове године неће бити никаква.

„Русија је победила ЕУ без иједног пуцња. Оставила нас је да извршимо ритуално самоубиство због глупости. Урсула фон дер Лајен носи жуто као канаринац и прича глупости о томе како ћемо уз помоћ санкција, некупањем и без прања веша победити Путина“, закључио је Марков.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!