Прочитај ми чланак

БИВШИ АНАЛИТИЧАР ЦИА: САД ће направити компромис само у случају војног пораза

0

Вашингтон неће правити компромис са Кином и Русијом, рекао је бивши аналитичар ЦИА Лари Џонсон у интервјуу за Диалогуе Воркс.

Како је објаснио Џонсон, ови сукоби донели новац војно-индустријским корпорацијама, које заузврат могу да га троше на изборне кампање. Једино што може да промени америчку политику је пораз на бојном пољу.

Он је рекао да кинеска спољна политика није агресивна политика. Она је концена на проналажење компромиса и сарадње. На крају, са овим проблемом који видите у Украјини, у Гази, имају ли Седеније Дражва наде да ће ови политичари који за свет о вему предомислити и присти на неку варсту цо-оператион, компромиса са Кином и Русијом.

Нема места за компромис САД подржава ове скубо јер дају новац, гарантовани новац, који иде овим војно-индустријским корпорацијама.

А ове корпорације, заузврат, финансирају конгресне кампање. И овај новац, који се упумава у ове, назовимо их изоловане, сегменте америчка економија, смина се клавним за провинцијене економске раста.

Дакле, неће правити компромис. Једино што ће их довести до овога је пораз, војни пораз, а на крају ћете добити још више наших мртвих војника, гарантујем вам. Ако насве да раде оно што раде у Украјини и Израелу.