Прочитај ми чланак

2024. ће бити година Трећег светског рата, упозоравају стручњаци

0

Рат на Блиском истоку који је намерно покренут 2023. до 2024. ће се претворити у Трећи светски рат, упозоравају стручњаци.

Као што је приказано у наставку, борбе дуж северне границе Израела су ескалирале у последњих неколико дана, а то је довело до тога да многи стручњаци дају упозорења о ужасима који ће вероватно доћи. Израелски премијер Бењамин Нетањаху јавно је изјавио да планира да оконча сукоб на југу пре него што се обрачуна са Хезболахом, али можда неће имати избора по том питању. Снаге Хезболаха настављају да пуцају на циљеве у северном Израелу, а ИД наставља да изводи ударе као одговор. У ствари, извештава се да је ИД управо напао „војни штаб Хезболаха у Либану“…

Infowars.com извештава: ИДФ каже да су борбени авиони погодили војни штаб Хезболаха у Либану као одговор на данашње нападе на северни Израел, укључујући и један у којем је војник рањен.

ИДФ такође каже да је данас извршио артиљеријско гранатирање бројних области у близини границе, вероватно да би спречио планиране нападе Хезболаха.

Неколико пројектила је испаљено из Либана на области у северном Израелу, а ИДФ је саопштио да је погодио места лансирања.

У међувремену, речено нам је да је у ваздушном нападу ИДФ-а на Дамаск убијен високи ирански војни командант…

Високи официр иранске Исламске револуционарне гарде убијен је у наводном израелском ваздушном нападу на главни град Сирије Дамаск, јављају ирански медији.

Рази Мусави је „убијен током напада ционистичког режима пре неколико сати у округу Zeinabiiah у предграђу Дамаска“, извештава званична новинска агенција ИРНА, користећи другачије име за Саједу Зејнаб или Сит Зајнаб како се чешће назива, јужно од главног града Сирије.

Иранци су апсолутно бесни због овога.

Много смо ближе тачки без повратка него што већина људи схвата.

И пре него што је овај војни командант убијен, Иранци су постали много активнији.

Горан Давидовић: План је да растуре Србију, ево ко све режира, Марио Зна 253, Уживо

У суботу су САД окривиле Иранце за „напад дроном на хемијски танкер у Индијском океану“…

САД су оптужиле Иран да стоји иза напада дроном на хемијски танкер у Индијском океану.

Напад на Chem Pluton у суботу довео је до пожара, иако нема извештаја о жртвама.

Иако Иран није коментарисао напад, америчка војска је рекла да је „једносмерни напад“ изведен „дроном испаљеним из Ирана“.

Након тога, Иранци су заправо запретили да ће затворити читаво Средоземно море…

Иран је у суботу запретио да би Средоземно море могло бити “затворено” ако САД и Израел наставе са “злочинима” у Гази, јавили су државни медији, а преноси Ројтерс.

Иранска влада је показала подршку милитантној групи Хамас у њеном рату против Израела, док су САД снажно подржале Израел – упркос све већим критикама ратних злочина израелске војске.

Наравно, Израелци немају намеру да окончају своју кампању у Гази.

Према Wall Street Journal-у, ИДФ-у ће можда бити потребни „месеци“ да заврши свој посао на југу…

Израелска војска каже да би могло потрајати месецима да се успостави контрола над кључним градом у јужној Гази, јер Хамасова герилска тактика изазива све веће жртве међу израелским трупама.

Најмање 16 израелских војника је убијено широм Газе у протекла три дана, док се војска сада фокусира на убијање Хамасових вођа и демонтирање његове опсежне мреже тунела.

Када се рат на југу заврши, израелски премијер Бењамин Нетањаху је рекао да ће ИДФ потиснути Хезболах северно од реке Литани.

Хезболах се никада неће добровољно повући на реку Литани, тако да долази до катастрофалног сукоба између Израела и Хезболаха.

То је само питање времена.

Али чак и када би Хамас и Хезболах могли да буду потпуно збрисани, истина је да претња радикалног ислама не би нестала.

Џихадиста који се налази у Мичигену позива на глобални џихад против „неверничког Запада“…

Ахмад Муса Џибрил, исламистички проповедник из Мичигена, позвао је америчке муслимане да проводе џихад против „неверничког Запада“ и изјавио да муслимани у САД треба да почну да „нормализују“ џихад.

X налог повезан са радикалним имамом поделио је неколико клипова, укључујући и онај који означава Џоа Бајдена као „терористу” због политике његове администрације према Израелу.

„Видели сте тог сенилног фараона нашег времена, он је изгубио разум за све, осим што је његова лојалност и подршка јеврејским окупаторима више крива за геноцид у Палестини него окупаторски Јевреји.

„Да, у исламу постоји свети рат, то је џихад. Ово може бити изненађење за многе који су одрасли на Западу, посебно оне који су рођени или одрасли после 11. септембра, због све већег броја лицемера, који шире америчко-ционистички ислам, а то нема никакве везе са исламом, та верзија ислама је и ислам који одговара непријатељима”.

„Ако не можете да одгајате своје дете говорећи му да желите да буде муџахедин и шехид, онда сте ви корен проблема.

Нажалост, далеко од тога да је сам.

У ствари, радикални муслимани су у суштини преузели значајне делове државе Мичиген у овом тренутку.

А у Њујорку, истакнутом јеврејском рабину је управо група радикалних муслимана међу којима је била и 11-годишња девојчица рекла да се убије…

Муслиманска породица агресивно је приступила истакнутом рабину на Тајмс скверу у Њујорку, говорећи му да се убије ако има проблема са слободном Палестином.

Веома гледани видео који је забележио насмејано држање породице док мала девојчица, која тврди да има 11 година и да је из Канаде, преноси узнемирујућу поруку.

„Ако имате проблем са слободном Палестином, убијте се“, рекла је она човеку пред камером. „Да, само напред .. не можете ништа да урадите поводом тога јер живим у Канади.“

„Хоћеш да се убијем зато што сам Јевреј? Желите да Јевреји умру?“, упитао је рабин Шмули Ботич. Девојка је одговорила: ‘Да – само напред.’

Они буквално уче своју децу да свако ко се не покорава исламу треба да буде збрисан.

Према Гуглу, тренутно у свету има 1,8 милијарди муслимана.

То је скоро четвртина укупне глобалне популације.

Дакле, овај рат на Блиском истоку неће бити крај приче.

Уместо тога, то ће бити само почетак…