• Почетна
  • СПОРТ
  • Звездине жеље Луковић, Вукчевић и Петковић, зелено светло за Младеновића и Дауду
Прочитај ми чланак

Звездине жеље Луковић, Вукчевић и Петковић, зелено светло за Младеновића и Дауду

0

PETKOVIC SCEPOVIC(Спортал)

Буран финиш прелазног рока на „Маракани“

Црвена звезда ће у среду промовисати појачања из Јагодине Предрага Рајковића и Горана Гогића, али играчи освајача Купа Србије вероватно неће бити једина појачања која ће до последњег дана августа умочити пенкало у мастило због потписа уговора са црвено-белима.

Није тајна да Звезда већ дуго у својим редовима жели капитена подгоричке Будућности Николу Вукчевића, да би у клубу волели да ангажују на позајмицу из Зенита Александра Луковића, да је пново отворена могућност ангажовања несуђеног бека Партизана Марка Петковића…

И као шлаг на торту, у фудбалским круговима у уторак се појавила помало научнофантастична прича како црвено-бели покушавају да покваре комшијама још један трансфер,а у питању је нападач Рада Урош Ђурђевић. Колико у чаршијским нагађањима има дима, а колико ватре, одгонетнуће наредни дани.

Сигурно је само да се на „Маракани“ надају да ће у смирај летње берзе моћи да продају неког првотимца како би додатно попунили касу.

На излазним вратима Љутице Богдана налазе се, потврдио је и потпредседник Ивица Тончев, Абиола Дауда и Филип Младеновић. Наравно, само у случају повољне понуде…. Младеновић би могао да се пресели у француски Евијан, док је Дауда недавно виђен у турском Гацињантепу, али је трансфер пропао у последњем тренутку, иако су Турци дошли у Београд по голгетера.