Прочитај ми чланак

Звезда на Сити, Лајпциг и Јанг бојс у Лиги шампиона!

0

Фудбалери Црвене звезде играће у групи Г против Манчестер ситија, Лајпцига и Јанг бојса у Лиги шампиона ове јесени, одлучено је жребом у Монте Карлу.

Жреб, чини се, није био наклоњен црвено-белима, јер је из првог шешира дошао најјачи клуб и актуелни бранилац европске титуле, Манчестер сити, који ће на стадион „Рајко Митић“ доћи предвођен Ерлингом Халандом, Џеком Грилишом, Родријем, Бернардом Силвом, док ће са клупе „грађани“ бити предвођени Пепом Гвардиолом.

Из другог шешира је дошао Лајпциг, који је претходних година знао да заблиста на иностраној сцени, а не треба заборавити ни да је предвођен Олмом очитао лекцију Бајерну на старту сезоне.

Из четвртог шешира је дошао стари знанац, Јанг бојс, ког је Звезда успевала да елиминише у квалификацијама за Лигу шампиона и уђе у елиту.

Да подсетимо, такмичење у Лиги шампиона почиње 19. септембра, а распоред свих мечева биће објављен у суботу.

ЖРЕБ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА

Група А: Бајерн Минхен, Манчестер јунајтед, Копенхаген, Галатасарај
Група Б: Севиља, Арсенал, ПСВ, Ленс
Група Ц: Наполи, Реал Мадрид, Брага, Унион Берлин
Група Д: Бенфика, Интер, Салцбург, Сосиједад
Група Е: Фејенорд, Атлетико Мадрид, Лацио, Селтик
Група Ф: ПСЖ, Дортмунд, Милан, Њукасл
Група Г: Манчестер сити, Лајпциг, ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, Јанг бојс
Група Х: Барселона, Порто, Шахтјор, Антверпен

Ток жреба за ЛШ: Црвено-бели сазнали ривале у Лиги шампиона!

18.53 – ЗАВРШЕН ЈЕ ЖРЕБ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА!

18.49 – Звезда је сазнала све ривале! Играће у групи Г са Манчестер ситијем, Лајпцигом и Јанг бојсом.

18.47 – Имамо групу смрти. То је група Ф, у којој су Пари Сен Жермен, Дортмунд, Милан и Њукасл.

18.46 – Добро је. Звезда је избегла Сосиједад из четвртог шешира.

18.40 – Могло је и боље! Звезда ће на Манчестер сити и Лајпциг у Лиги шампиона. То значи да ће на стадион „Рајко Митић“ доћи актуелни првак Европе предвођен Ерлингом Халандом!

18.34 – Севиља ће укрстити копља са Арсеналом, Наполи ће на Реал Мадрид, док ће Бенфика и Интер играти у групи… То је епилог после извлачења другог шешира.

18.32 – Ево и прве „групе смрти“ у најави, јер жреб је спојио Бајерн Минхен и Манчестер јунајтед.

18.29 – Крећемо на занимљивији део жреба, будући да је на реду други шешир. Тако је Дортмунд спојио жреб са Пари Сен Жерменом.

18.23 – Почео је жреб. Извлаче се тимови из првог шешира…

18.10 – Подсетимо и то, титулу брани Манчестер сити који је у прошлосезонском финалу савладао Интер, док ће финале у сезони пред нама бити одиграно на „Вемблију“.

17.46 – Много је калкулација уочи жреба – поделе на најтеже и најлакше могуће групе. Без икакве сумње најтежа група по црвено-беле била би она у којој би се, примера ради, нашли са Бајерном, Реалом и Њукаслом, док је најпожељнија она са Фејенордом, Портом и Јанг бојсом.

17.40 – У другом шеширу су Реал, Манчестер јунајтед, Интер, Дортмунд, Атлетико, Лајпциг, Порто и Арсенал, док су у четвртом шеширу Јанг бојс, Сосиједад, Галатасарај, Селтик, Њукасл, Унион Берлин, Антверпен и Ленс.

17.39 – У првом, најјачем шеширу, налазе се шампион Европе Манчестер сити, освајач Лиге Европе Севиља, али и шампиони најјачих првенстава у Европи – Барселона, Наполи, Бајерн, ПСЖ, Бенфика и Фејенорд.

17.34 – Звезда је, захваљујући добрим играма у претходним сезонама, обезбедила место у трећем шеширу. То значи да у групној фази противници неће моћи да јој буду Шахтјор, Салцбург, Милан, Брага, ПСВ, Лацио и Копенхаген.

17.33 – Навијачи и играчи Звезде броје ситно до почетка жреба у ком ће сазнати са ким ће водити европске битке током јесени.