Прочитај ми чланак

Звезда гости Пазарце (Фото састави)

0

zvezda sastav tima

(Спортски журнал)

Аларм већ дуго звони. Одговора нема. Време је да вечерас изабраници Славише Стојановића искључе аларм. Бар на кратко, до следеће недеље и новог меча на бити ил’ не бити.

На Маракану (18,00 ТВ Прва) стиже Нови Пазар. Црвена звезда нема избора. Пазар домаћег тима мора да буде максималан.

– Потребно је да победимо Нови Пазар како знамо и умемо. Морамо да знамо да одговоримо на притисак и немамо други избор. Прихватимо чињенице, а то је да покажемо оно што се од нас очекује у резултатском смислу. Свака друга филозофија је тотално небитна и представља губљење енергије – речи су Славише Стојановић.

СЕВЕР 200 ДИНАРА
Улазнице за утакмицу Црвена звезда – Нови Пазар продају се до почетка меча на благајни Маракане по ценама 200 (север), 300 (исток) и 400 (запад) динара.

Најсрећније навијаче на источној и западној трибини испод столица чекају ваучери за куповину спортске опреме у вредности од 5.000 динара.

МИЛАНОВИЋ: АНГАЖОВАЊЕ И МОТИВ ПРЕСУЂУЈУ
Шеф струке Новог Пазара Милан Милановић сматра да је увек велики изазов играти против Црвене звезде:

– Звезда има велики индивидуални квалитет, посебно нападаче. Све ово што им се дешава последњих дана на Маракани сигурно неће успавати играче противника. Напашће нас од првог минута. Надам се да ћемо имати довољно снаге да се одупремо налетима Звезде и да покушамо да искористимо наше шансе. Већи ангажман и мотивација могли би да пресуде.