Прочитај ми чланак

ЗЛАТНЕ ОДБОЈКАШИЦЕ НА БАЛКОНУ Ви сте најбоља публика и најбољи народ!

0

Овим речима је капитен женске одбојкашке репрезентације Маја Огњеновић поздравила неколико хиљада окупљених навијача на свечаном дочеку испред Старог двора.

Уз велике овације публике изашле су наше репрезентативке: Теодора Пушић, Маја Алексић, Тијана Малешевић, Бојана Живковић, Ана Бјелица, Бјанка Буша, Тијана Малешевић, Силвија Поповић, Стефана Вељковић, Бранкица Михајловић, Милена Рашић, Тијана Бошковић. Потом се на балкону појавио и селектор Зоран Терзић, а на крају је капитен Маја Огњеновић изашла са пехаром у рукама.

-Најбоља сте публика и народ. Били сте наш ветар у леђа, ви сте наш мотив. Шаљемо вам љубав, а надам се да ћемо испунити жељу Терзе и да ћемо бити на окупу 2020″, рекла је Маја.

Селектор Терзић је поздравио публику речима и замолио их за „помоћ“:

-Љубав и подршку осећамо. Имам за вас још једну молбу, ово првенство је специјално јер смо освојили врх света. Сасвим је могуће да неке играчице крену да размишљају да се повуку, а ја од вас тражим ми помогнете да их задржим бар до Токиа 2020″, рекао је селектор.

Тијана Бошковић се подсетила и претходних успеха репрезенатације.

– Јако смо срећне. Драго ми је што се после годину дана налазимо на истом месту, сада са мало већим поводом. Велики поздрав за све, ви сте наша највећа подршка- казала је Тијана.

Милена Рашић је посебно поздравила Србе у Републици Српској, Црној Гори и на Косову и Метохији.

-Добро вече Србијо! Хвала на подршци током целог шампионата. Веровали сте у нас и ово злато је и ваше. Хвала вам пуно. Хвала и свим људима из Републике Српске и Црне Горе и да пошаљем сву љубав мом Косову – рекла је Рашићева.

Бојана Миланковић нажалост није била у Београду, али се обратила публици путем видеа.

-Веома ми је тешко што нисам са вама, али сам срцем и осмехом ту. Желела бих да се захвалим свима за подршку. Овај сан се сања цео живот, а ми смо га досањале. Хајде да досањамо и Токио. Напред Србија!