Прочитај ми чланак

ЗАБРАНИЛИ НАВИЈАЧИМА, а СНС функционери на утакмици Звезда – Милан (ФОТО)

0

Звездини навијачи су у групи у којој се окупљају на друштвеним мрежама негодовали, јер за разлику од њих, обичних, али верних навијача овог клуба, привилеговани су имали могућност да буду на стадиону "Рајко Митић" и гледају уживо меч против Милана (2:2). Конкретно, реч је о Владимиру Ђукановићу, високо позиционираном члану СНС и Бојану Маринковићу Бојзију из Ниша, који се са пријатељима сликао пре утакмице.

Важно је напоменути да су „делије“ писале писмо председнику Србије Александру Вучићу и молиле га да им дозволи да присуствују.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Владимир Ђукановић (@vladimirdjukanovic_rsfc)

– Ако су мере, мере су за све, а не само за нас. Како напредњаци могу да раде шта желе? – питају се навијачи у групи.

Испод слике коју је неко проследио групи у којој се окупљају Звездини ватрени навијачи, ређали су се коментари у којима они исказују негодовање и питају се зашто је неко привилегован и може да буде на стадиону када Црвена звезда игра овако важну утакмицу са Миланом у шеснаестини финала Лиге Европе.

Када се прочула прича, фотографија је скнута са Фејсбук профила на којем је објављена.

Поред Маринковића, члана Српске напредне странке у Нишу, на стадиону „Рајко Митић“ синоћ је био и посланик напредњака у Скупштини Владимир Ђукановић, који се тиме похвалио на Инстаграму.

Иначе, када је реч о Бојану Маринковићу Бојзију, он је познат по томе што је претио новинарма Јужних вести и осуђен је на новчану казну од 250.000 динара. Претио је тадашњем уреднику Јужних вести Предагу Благојевићу.

Funkcioner SNS u Nišu Bojan Marinković Bojzi bio je na stadionu „Rajko Mitić“ FOTO: Facebook

Запослен је у Дирекцији за градски превоз у Нишу и функционер је нишког СНС, а познат је и по томе што је учествовао у бакљадама у пролеће, које су организоване у Нишу, као контрареакција напредњачких ботова на лупање у шерпе против затварања грађана за време епидемије коронавируса.