• Почетна
  • ВИДЕО
  • Вермезовић о посети навијача: Тражили су само залагање (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

Вермезовић о посети навијача: Тражили су само залагање (ВИДЕО)

0

vladimir vermezovic_1346417744_420x0(sportal.rs,фото: МН пресс)
Најватренији навијачи Партизана посетили су у четвртак екипу на тренингу.

Незадовољни су после серије од три утакмице у којима је шампион „просуо“ чак седам бодова предности, али тренер шампиона Владимир Вермезовић преноси да је разговор са првотимцима био максимално коректан.

– Навијачи су дошли и тражили само једно, а то је залагање. Испоставили се да смо ми у клубу и они на истој таласној дужини. Сви смо свесни да ће нам они опростити све осим незалагања. То се на свету нигде не опрашта. Изненадио сам се како је све добро протекло. Наслушао сам се и прича и прича…

Момци су били максимално коректни, јер знају каква је ситуација у клубу. Пружили су нам подршку и тражили максимално залагање. Тактика и тим нису били тема разговора, једино су инсистирали на залагању – пренео је тренер црно-белих и потврдио да су претходних дана старији играчи у екипи организовали састанак.

– Знам за тај састанак. Одржан је један, а не више њих. Старији треба да буду узор млађим играчима, да им кажу како треба да се понашају на терену, али и према навијачима. То је поптуно нормална ствар.

Са екипом је састанак имао и спортски директор Љубиша Тумбаковић. Рекао ми је шта има, али је састанак било и када је била већа бодовна разлика. Добро је за играче када виде да се руководиоци брину за њих – закључио је Вермезовић.