Прочитај ми чланак

ТРОШИО НОВАЦ КЛУБА: Поповић од Партизана узео 82.000 евра

0

popovic

Поповић је у Хумску дошао почетком године, обрећавши да ће донети осам милиона евра. Не само да није испунио обећање, него је на крају клупским новцем почео да крпи рупе у својим приватним фирмама.

Како одлично обавештен саговорник тврди, Поповић је имао финансијских проблема, па је био приморан да се послужи са 10.000.000 динара с Партизановог рачуна.

– Поповић је позајмио новац из Партизана како би нешто „премостио“. Није познато због чега је узео новац и каква га је мука притисла, али је све вратио у петак. Све је заведено у клупској документацији, постоји уговор о позајмици, као и признанинца. Поповић није први челник Партзиана који је позајмљивао паре из клупске казе – тврди извор.

Управа Партизана на челу с Поповићем редовно је исплаћивала плате и премијер играчима, али није успела да покрије дугове из претходних сезона.

Поповића, међутим, за то није било брига, иако је приликом доласка на чело Партизана преузео све обавезе на себе.

Поповића уопште није занимало што се играчима и запосленима дугује новац, већ је из касе покупио 10 милиона динара. Додуше, вратио их је, али уопште није размишљао да су те паре намењене за играче и запослене.

Поповић је својевремено најављивао да ће најављивао да ће напунити клупску касу.

„Финансијски план који представљам подразумева улазак 8.000.000 евра до краја 2015. године. Обећавам инвестиције од шест милиона евра до 31. марта, а до фебруара ћемо изаћи из блокаде у којој смо тренутно“, рекао је Поповић крајем прошле године.

Извор: Ало