• Почетна
  • СПОРТ
  • Стојковић: Нећу да коментаришем пораз да не би било проблема
Прочитај ми чланак

Стојковић: Нећу да коментаришем пораз да не би било проблема

0

Stojkovic8(Спортал.рс, фото: МН Прес)
Готово „преко ноћи“ спласла је велика предност Партизана над Звездом од 11 бодова на четири, па сада црно-бели више нису тако суверени лидери Јелен Супер лиге. Трећу утакмицу заредом играчи шампиона нису победили, Војводина је славила у Хумској (2:1), а Владимир Стојковић и даље верује у срећан завршетак првенствене трке упркос тренутној кризи.

– Видели сте како смо изгубили ову утакмицу. Не бих коментарисао шта се дешавало на терену да после не бих било неких проблема – рекао је репрезентативни чувар мреже не желећи да прецизира реч „проблем“.

Голман Партизана је сигуран да је и актуелна предност у односу на Звезду сасвим довољна да његов тим одбрани трофеј.

– Сигуран сам да имамо великих четири бода и да смо довољно велики да задржимо бодовну разлику до краја. Убеђен сам да ћемо је задржати и да победа против Јавора у Ивањици враћа све на старо. Морамо да наставимо да играмо утакмицу по утакмицу, све до дербија.

Под притиском ће бити у наредном периоду црно-бели, јер навијачи полако губе стрпљење.

– Када се не побеђује зна се шта нас чека, зна се какав је Партизан клуб и шта се очекује, тако да сам сигуран да ћемо нове аплаузе заслужити већ од суботе – алудирао је Стојковић на негодовање навијача након новог неуспеха.