Прочитај ми чланак

Стефан Пот тренира са Партизаном

0

kkpаrtizan-trening

(Б92)

Стефан Пот, бек младе репрезентације Србије, од среде тренира са Партизаном иако није слободан играч.

Менаџер освајача сребрне медаље на СП у Прагу, Александар Рашковић, рекао је да Пот ради са ‘црно-белима’.

Млади кошаркаш желео је овог летра да напусти Војводину али није добио дозволу да напусти новосадски клуб без обештећења.

„Од 20 стипендија које је требало да добије од бившег клуба током јуниорског стажа, добио је само две и у свим земљама света би био слободан. Међутим, после једногодишње забране играња од Савеза је добио још једну награду за светско сребро – одлуку да није слободан играч,“ рекао је за Спортски журнал Рашковић.

Пот, који се једнако добро сналази на позицијама један и два, радиће са ‘црно-белима’ који на тренингу имају још неколико кошаркаша који нису под уговором.

Од почетка припрема ту су Дражен Зловарић, Милош Милисављевић, Никола Малешевић и Немања Тодоровић, а прикључио се и Немања Безбрадица.

Остатак Партизанове екипе је познат – Драгану Милосављевићу, Николи Милутинову, Михајлу Андрићу, Младену Ђорђевићу и Ђоку Шалићу који су од прве прозивке ту, прикључио се и Дејан Мусли.

Са Вујошевићем ради и група јуниора, у недељу ће у Београд стићи и Лео Вестерман.

Репрезентативци Србије, Богдан Богдановић и Ђорђе Гагић су са Ивковићем у Француској, а у репрезентацији Француске је Жофри Ловерњ.

Давис Бертанс опоравља се од повреде, а Летонца неће бити на паркету још најмање три месеца.