Прочитај ми чланак

Србија треба да игра са Косовом у Приштини!

0

Vokri, Blater i Karadžić

Готово све у Србији је шокирао позив првог човека ФС Косова Фадиља Вокрија упућен репрезентацији Србије за пријатељски меч у Приштини, али међу онима који су били увређени таквим позивом није био и Милојко Пантић. Легендарни коментатор сматра да би „орлови“ требало да гостују у највећем граду на Космету.

„Не само да треба да гостујемо код њих, него и клубове са Косова треба укључити у наше лиге“, сматра Пантић

– Отпочели смо преговоре за приступ ЕУ, а то је омогућено захваљујући преговорима у Бриселу наших политичара са  шиптарским колегама у циљу нормализације односа, па зашто не бисмо нормализовали и фудбалске односе?

Овако, Томиславу Караџићу је само битно да се Косову забрани да игра и да врати Миху, а то што фудбалски пропадамо, ником ништа. Знате шта, треба „орлови“ да гостују у Приштини, да то буде прва пријатељска утакмица фудбалера Косова. И не само то, него би и косовске клубове требало укључити у српске лиге. О томе би требало преговарати са Вокријем – јасан је Пантић.

У вези са евентуалним повратком Михајловића на кормило „орлова“, Милојко нема длаке на језику.

– Па то би била права катастрофа. Управо због тога се Толе прибојава дуела са Косовом јер би нас с њим на челу растурили. Не би ме чудило и да нас у неким будућим квалификацијама, када уђу у ФИФА и УЕФА, елиминишу без проблема. Да сам министар спорта, одавно бих Караџићу и њему сличнима рекао – аут из фудбала за сва времена.

Овако нас само лажу о чему су причали са Вокријем на састанку у Цириху, а једино што су успели да ураде је да обезбеде да им се забрани да играју са бившим југословенским републикама. Ми, као, шизимо на Хрвате што хоће да играју у Приштини, а ми би у ствари требало први да се понудимо да тамо гостујемо. Доста је тензије, ајде да гледамо од онога од чега се живи, а не да узвикујемо разне празне пароле – рекао је Пантић.

(Ало)