Прочитај ми чланак

СПЕКТAКЛ: Србија против „тима света“, опроштај Гоцића и Никића

0

Српски ватерполисти, Живко Гоцић и Слободан Никић, опростили су се од репрезентације после освајања златне медаље на Олимпијским играма у Рију.

(AP Photo/Sergei Grits)

(AP Photo/Sergei Grits)

Гоцић и Никић, кумови који сада играју у Мађарској, заједно су освојили чак 55 медаља са националним тимом. Како преноси Мондо, у току су припреме за спектакл који ће бити организован на Бањици у оквиру „Дана ватерполо шампиона“, када ће се трофејни ватерполисти и званично опростити.

Идеја је да 23. децембра буде организована ревијална утакмица Србија против „Тима света“, а на њој би Живко и Боба последњи пут носили капицу државног тима. Баш на Бањици, где су и почели своје велике каријере.

Нови тим-менаџер репрезентације Србије Југослав Васовић за Мондо није желео да открива све детаље, али јесте наговестио да се нешто велико припрема.

– Потрудићемо се, свакако, да тај дан буде посебан јер ватерполо то заслужује. Имамо сва злата овог света и желимо да народ ужива у својим шампионима тај дан. Постоје планови око ривала на тој ревијалној  утакмици, али рано је још за ту причу. За који дан ћемо имати тачан програм тог дана па ће и медији бити  упознати – рекао је Васовић.