• Почетна
  • СПОРТ
  • Шћеповић: Препуштамо титулу? Свега сам се наслушао у Србији…
Прочитај ми чланак

Шћеповић: Препуштамо титулу? Свега сам се наслушао у Србији…

0

PETKOVIC SCEPOVIC

(Спортски Журнал)
Партизан је 2011. године последњи пут победио Црвену звезду. Био је то 141. вечити дерби, одигран на Маракани. Један од најистакнутијих у победи црно-белих био је Марко Шћеповић.

Играо се 71. минут кад је Шћеповић одлично исконтролисао дугу лопту бившег саиграча Стефана Бабовића и финтом преварио штопера црвено-белих Ли Адија.

Уследио је пас до Звонимира Вукића, који је заобишао неколико играча и савладао Бајковића. Седам минута касније, млади нападач Партизана je искористио асистенцију Немање Томића и поставио коначан резултат – 2:0.

– Улазим у ритам. Доста позитивне енергије донео је нови тренер, надам се да ћу одиграти као онда када смо победили на Маракани с 2:0. Тако треба да одигра цела екипа – рекао је Марко Шћеповић.

Дерби решава питање шампиона?

– Да се не лажемо, ко год да победи, тај је првак. Имамо лакши распоред од Звезде после дербија, али не верујем да неко може да проспе бодове у преостала два кола. Игра нам и реми, али без обзира на то идемо на победу. Морамо да тријумфујемо и да у Смедереву прославимо титулу.

Како коментаришете приче о препуштању титуле Звезди?

– Свега сам се наслушао у Србији. И ми и они смо одговорни за такве приче, али ће само терен показати ко је бољи. Видећемо у суботу.