• Почетна
  • СПОРТ
  • Саша Илић: Идемо на победу, са Вуком ћу прославити шесту титулу!
Прочитај ми чланак

Саша Илић: Идемо на победу, са Вуком ћу прославити шесту титулу!

0

Sasa Ilic564(Спортал.рс)
Партизан са Сашом Илићем и без њега као два различита тима.

Показало се то неколико пута ове сезоне када шампион неколико пута није умео да направи завршни пас и створи прилику из везног реда за нападаче. Капитен је прваку потребан у последња четири кола као жедном вода, а опасности која вреба од њега прибојавају се и ривали. Црно-бели су збили редове и пред меч са Радничким у суботу од 15 часова имају јасну рачуницу.

– Очекује нас изузетно тешка утакмица против екипе која се бори за опстанак. Играју на свом терену имају своје амбиције, али имамо и ми наше планове у вези титуле. За одбрану трофеја шампиона потребна нам је победа у Крагујевцу и надам се да ћемо доћи до ње – поручио је Илић за СПОРТАЛ.РС.

У Радничком издвајају Вас као највећу претњу по њих у изузетно битној утакмици.

– Партизан има много добрих играча од којих Радничком прети опасност. Ми морамо да делујемо као колектив. Од првог минута морамо да кренемо агресивно и са великом жељом ка голу Радничког. Верујем да ће на „Чика Дачи“ бити леп амбијент за игру, али уз дужно поштовање очекујем да ми освојимо три бода.

PartizansЦрно-белима је потребна победа у Крагујевцу, али би идеално било да она буде изражена са неколико голова разлике због предстојећег дербија са Црвеном звездом.

– Сигурно је да је најбитније да победимо, али би идеалан сценарио био да тријумфујемо са што више погодака. Међутим, пре свега морамо да се концентришемо да дођемо до три бода, а остало све може да нам буде додатна погодност.

Капитен Партизана имао је прилику да игра са Вуком Рашовићем, који је недавно преузео кормило екипе од Владимира Вермезовића.

– Вука знам веома дуго, две године смо и играли заједно у Партизану. Рашовић је сада максимално посвећен и одговоран према послу којим се бави и надам се да ћемо заједно имати прилику да се радујемо и освајању шесте узастопне титуле.

Свесни смо да неће бити лако, али су наши циљеви јасни. Неколико утакмица смо били испод свог нивоа, на некима је недостајала и срећа па смо изгубили девет бодова предности, али сада морамо и хоћемо да покажемо да смо вредни титуле првака – закључио је Илић.