Прочитај ми чланак

СА БРАЗИЛОМ ЗА ЗЛАТО: Специјалне цене карата за финале СП 2013

0
arena_zastava srbija
 
 Репрезентација Србије ће се у финалу Светског првенства састати са селекцијом Бразила.
 
Бразилке су наставиле фантастичан низ победа на планетарном такмичењу, савладавши у полуфиналу  Данску 27:20 (14:10).
 
Слично првом полуфиналном дуелу између Србије и Данске, није било претеране неизвесности у дуелу две екипе, које су већ одмериле снаге у прелиминарној групи Б у Нишу.
 
Панамеричке шампионке су доминирале током читавог меча и заслужено дошле до велике победе…

За бронзану медаљу ће играти Данска и Пољска.

Специјалне цене карата за финале СП 2013

Рукометни савез Србије (РСС) успео је да се договори са Светском рукометном федерацијом (ИХФ) и добије додатни попуст на цену карата за финалну утакмицу, Србија-Бразил, која ће се играти у недељу, 22. децембра 2013. године,од 17.15 сати у Комбанк арени. Цена карте за ниво 400 износиће 400 динара, док се цене карата за ниво 200 крећу од 1500, 2500, 4000 и више.

Рукометни савез Србије на овај начин захваљује се свим досадашњих верним пратиоцима и љубитељима рукомета и верује да ће у истом духу и убудуће навијати фер и спортски, и тако допринети још бољој атмосфери у Арени, како би репрезентација Србије у недељу освојила медаљу.

Карте за финалну утакмици Светског првенства у рукомету за жене моћи ће да се купе на свим продајним местима Евентима од суботе, 21. децембра  2013. године од 11 сати.
 
Утакмица између Србије и Бразила почиње у 17.15 сати, а Рукометни савез Србије апелује на све навијаче и госте да дођу раније на утакмицу како би се избегле гужве на улазу, као и да поштују нумерисана места и навијају фер и спортски. Сви недозвољени реквизити, упаљачи, кишобрани, ситан новац, козметика, разна амбалажа, ласери, биће одузимани на улазу. Дозвољена су само државна обележја.

(Рукометни савез Србије)