Прочитај ми чланак

РЕВАНШ ИСТОРИЈСКОГ МЕЧА: Кро Кап изазвао Руса Фјодора

0

Једна од најбољих и најпознатијих ММA борби тешкаша могла би да се понови, а могући реванш Кро Капа и Федора већ је проглашен обрачуном деценије.

Мирко Филиповић (42), хрватски ММA борац познат као Кро Кап, објавио је на свом профилу на Фејсбуку отворени позив Русу Фeдор Eмељаненку (40), једном од најбољих такмичара икада, да буде актер његове опроштајне борбе.

„Ко је за моју опроштајну борбу против Фeдора? Aко се Фeдор усуди да прихвати борбу…“, написао је Мирко поред слике коју поставио.

И онда су скренула нагађања да ли се ради о још једној Мирковој шали или је у питању маркетишки трик, али је у јеку нагађања стигао и одговор.

„Нема проблема“, прихватио је изазов Фeдор.

Једину борбу Филиповић и Јемељаненко имали су 2005. године и тада је Рус успео да одбрани шампионски појас одлуком судија, али је после борбе изјавио да му је Филиповић био једна од најтежих противника с којима се борио.

Тај меч проглашен је најбољом борбом у историји ММA.

Питање је, међутим, колико је реално да се реванш званично и закаже, јер Фeдор у јуну има борбу против Мата Митрионеа.

Кро Кап је у више наврата истицао да би волео да има опроштајну борбу у Јапану.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

Оно што је тренутно најважније јесте да су оба борца спремна за реванш, а то је сасвим довољно љубитељима ММA да наредних месеци маштају о „обрачуну из снова“.