Прочитај ми чланак

Радовци променили плочу, долазе на Врачару!

0

unitedforce5

Навијачка група „Јунајтед Форс“ одлучила је да након промене управљачке структуре у Раду промени свој начин функционисања. „Радовци“ ће тако, мимо својих досадашњих одлука, бодрити свој клуб на Врачару против Црвене звезде.

У недељу је на програму дерби 12. кола Јелен Суперлиге а меч високог ризика између Рада и Црвене звезде игра се на стадиону Обилића на Врачару.

Утакмице које је Рад до сада играо као домаћин на Врачару биле су бојкотоване од стране најватренијих присталица тог клуба.

„Јунајтед Форси“ нису долазили на Врачар али ће у недељу ипак бодрити свој клуб. Разлог што престају да бојкотују мечеве на Врачару је тај што су Ранко Стојић и досадашња управљачка структура клуба напустили Бањицу.

„У недељу буди на Врачару и пружи подршку нашем Раду, у моменту када му је та подршка најпотребнија. Клуб се после Стојићеве владавине налази у тешкој ситуацији, и најмање што можеш да урадиш је да песмом носиш наш млади тим до победе! Сви на Врачар! Напред Рад!“, стоји у саопштењу ове навијачке групе пред дуел са Звездом.

То значи да ће полиција у недељу имати пуне руке посла јер ће се поред присталица Црвене звезде на Врачару наћи и навијачи Рада.

Утакмица се игра у недељу од 13 часова.

(Спортске.нет)