• Почетна
  • СПОРТ
  • Радоњић тражи центра: Пратимо стање на тржишту, али нећемо правити исхитрене потезе!
Прочитај ми чланак

Радоњић тражи центра: Пратимо стање на тржишту, али нећемо правити исхитрене потезе!

0

kk-cz-trening

Стравична повреда Луке Митровића потпуно је шокирала све љубитеље кошарке, а посебно управу Црвене звезде, која је 20-годишњем крилном центру решила да ове сезоне пружи много већу минутажу, што је Новосађанин и те како користио. Велико је питање колико ће црвено-бели бити без младог репрезентативца Србије, а јасно је да је клуб остао десеткован на позицији четворке, односно петице. Јер, поред Митровића, проблеме са повредама има и Рашко Катић, за којег се још увек не зна да ли ће мочи да наступи против Панатинаикоса, док је и Иван Раденовић имао одређених проблема са леђима. Због тога тренер Дејан Радоњић кренуо је у потрагу за још једним високим играчем.

„Пратимо стање на тржишту“, рекао је за Спортски журнал Радоњић, а потом наставио.

„Сигурно је да не желимо да повучемо неки исхитрени потез, ако евентуално некога доведемо, желимо да то буде решење на дуже стазе. Из тог разлога поред играчких битни су нам и људски квалитети. Такође, наша жеља је да то буде домаћи играч. Када се све узме у обзир, јасно је да проналазак таквог појачања није нимало једноставан задатак. Али, ако се такав појави, гледаћемо да реагујемо, сходно нашим могућностима“.

Црногорски стручњак је рекао и да је питање да ли ће Рашко Катић уопште бити на списку путника који ће се ићи у Грчку, али да би само присуство 33-годишњег репрезентативца било од великог значаја за тим.

(mozzartsport)