• Почетна
  • СПОРТ
  • Првотимац Радничког 1923 ухапшен на вечитом дербију?!
Прочитај ми чланак

Првотимац Радничког 1923 ухапшен на вечитом дербију?!

0

13994474244920

На друштвеним мрежама пронела се прича да је Никола Ковачевић иза решетака завршио јер је палио бакље на северу, а он сам каже да је разлог тај што је ушао на терен да помогне девојчици на атлетској стази

Рођен у Крагујевцу, али навија за Црвену звезду? Првотимац Радничког 1923 Никола Ковачевић ухапшен је на 146. вечитом дербију што је Црвеним ђаволима тешко пало па је 20-годишњи задњи везни већ на утакмици са Чукаричким морао да истрпи прозивке са трибина. Иако, како каже да, није заслужио критике.
Наиме, навијачи Радничког су чули верзију са друштвених мрежа – да је Ковачевић иза решетака завршио јер је на северној трибини палио бакље са најватренијим навијачима београдских црвено-белих.
„Да, тачно је да сам био на дербију. Само, нисам био на северу како се прича“ и признаје да се нашао на мети органа јавног реда и мира.
„Јесте, приведен сам, али зато што сам ушао на терен да помогнем једној девојчици која се нашла на атлетској стази. После тога сам провео неко време у полицији… Признао сам све, само како би ме што пре пустили“.
Ковачевић је даље рекао да већ има одређен проблеме са навијачима, иако каже да није имао намеру да их увреди, већ је само искористио слободно време пошто није могао да на дан када су снаге одмеравали Звезда и Партизан представља Раднички против Војводине.
„Извињавам се свим навијачима Радничког из Крагујевца. У суботу ћу да их обрадујем. У суботу сигурно узимамо три бода против Јавора“, најавио је Ковачевић.
Можда није требало, јер ће у време када цела Србија дебатује о регуларности Суперлиге део јавности његове речи сигурно протумачити погрешно.

( Моззарт спорт )