• Почетна
  • СПОРТ
  • Пренос финала АБА на Маракани Ко је покрао Маракану?
Прочитај ми чланак

Пренос финала АБА на Маракани Ко је покрао Маракану?

0

marakana_17(Б92, sportske.net)
Сви који дођу на стадион Црвене звезде на меч против Доњег Срема (субота, 19х), моћи ће да на видео биму прате и финале кошаркашке АБА лиге ККЦЗ и Партизана.

На „Маракани“ ће бити присутни и шампионски тимови Црвене звезде у одбојци у обе конкуренције, који су ове сезоне освојили укупно пет трофеја.

Навијачи Звезде биће на слатким мукама у суботу, у 17:00 ватерполисти играју финале против Радничког, у 19:00 фудбалери дочекују Доњо Срем, а од 20:30 кошаркаши се боре са вечитим ривалом за регионалну титулу.

Крађа на „Маракани“
Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да је у ноћи између четвртка и петка дошло до крађе у просторијама маркетинг службе из које је однесен део опреме којом се обавља пренос утакмица са нашег највећег стадиона.

Претпоследњи меч 25. кола Јелен Суперлиге навијачи ће моћи да прате само на „Маракани“.

Преноса на ТВ Прва неће бити а како је део опреме за пренос на сајту „www.звездатв.рс“ украден, дуел са Пећинчанима неће бити преношен.

Маркетинг служба ФК Црвена звезда саопштила је да је у ноћи између четвртка и петка непозната особа извршила неовлашћен упад у просторије те службе и украле део опреме неопходан за несметано обављање преноса утакмица који црвено-бели играју на „Маракани“.

У саопштењу на званичном сајту стоји да преноса неће бити на поменутом сајту а како ће и ТВ Прва утакмицу са Доњим Сремом преносити у одложеном снимку навијачи Црвене звезде моћи ће да прате своје љубимце само уживо.

Дуел 25. кола ЈСЛ између Црвене звезде и Доњег Срема игра се од 19 часова