Прочитај ми чланак

ПОСЛЕ ПОБЕДЕ У БАШТАДУ: Крунићевој прете смрћу! Њен одговор је изненадио …

0

Српска тенисерка Александар Крунић пласирала се у полуфинале Челенџера у Баштаду, победом над Швеђанком Јоханом Ларсон. Српску тенисерку је, међутим, после четвртфиналног меча затекла велика непријатност.

Наиме, Алекс је анонимни навијач на Инстаграм профилу послао јако непријатну поруку, пожелевши јој да умре. Том приликом, нанео је неколико веома увредљивих надимака.

– Ми то треба да пријавимо Јединици за интегритет у тенису (ТИУ), поготово ако нам неко прети. Ипак, не верујем да ће се много тога променити – људи се кладе, зависни су од тога и онда имају озбиљне проблеме и дијагнозе. То су људи којима је свеједно хоће ли њихова порука некога да повреди, апсолутно им то није у глави – рекла је Крунићева.

Београђанка је открила да одговарање на поруке, за којим су неке њене колегинице посегле, често проузроковало контраефекат.

– Неке играчице су и одговарале. Онда се неки од тих људи покају, нису ни очекивали одговор, а други су настављали, да би убрзо престали јер кад уђеш у конверзацију, више не знају шта да кажу. Таквим људима једино је важно да те извређају – рекла је Крунићева.

Српска тенисерка је поручила људима који прете да би убудуће требало да буду креативнији, јер су им претње толико сличне да је постало досадно.

– Већ се сви смејемо – да ли нам желе срчани удар, силовање, десет мушкараца, и то сам добијала… Ако већ неко пише, мора да буде мало оригиналнији јер смо се већ навикле на ломљење руку и ногу, постаје досадно. Сад озбиљно, углавном све те људе блокирам и бришем, да не гледам те ствари. Има нажалост и оних који пишу на српском, ту нема разлике – навела је Александра Крунић.