• Почетна
  • СПОРТ
  • Полупана стакла на колима Звездиних фудбалера, у аутомобиле убачени шампони!
Прочитај ми чланак

Полупана стакла на колима Звездиних фудбалера, у аутомобиле убачени шампони!

0

vozdovac-zvezda-foto-aleksandar-dimitrijevic

Дан након што су се фудбалери Црвене звезде огласили саопштењем за јавност у коме су истакли тешку ситуацију у клубу, и то толико да се дешава да нема ни шампона у свлачионицама, непознати изгредници су полупали стакла на девет од 13 аутомобила играча црвено-белих и у кола убацили по једно паковање шампона.

Овај инцидент се десио током ноћи између понедељка и уторка, а на паркингу који се налази у ограђеном простору покрај свлачионица на Маракани настрадали су аутомобили који су махом у власништву Звездиних играча.

Сами фудбалери Звезде нису ових дана у Београду, јер је због обавеза репрезентација на међународној сцени уследила пауза у српском првенству, па су црвено-бели отишли на мини-припреме на Златибор, одакле ће се вратити овог уторка, а а наредни меч одиграће у суботу 19. октобра у Јелен Суперлиги против Новог Пазара.

Саопштење Звездиних играча, које је потписао капитен Ненад Милијаш, изазвало је реакцију управе, која је је у свом саопштењу навела да играчи таквим наступом нису испоштовали претходни договор, те да се „Звездин дрес не носи на силу“.

Црвена звезда је после осам одиграних кола пета на табели српског фудбалског првенства са само три победе и 13 освојених бодова, што је за четири бода мање од водећег тандема Партизан – Чукарички.

(Блиц)