Прочитај ми чланак

ПОЛОМИО МУ ЗУБ: Навијач Партизана повредио Квинсија Милера!

0

kvins miler3

Навијач Партизана у ноћи између недеље и понедељка у једном клубу ударио Aмериканца флашом у лице јер му је наводно током вечери мувао девојку.

Кошаркаш Црвене звезде Квинси Милер (23) нападнут је у ноћном клубу „Бранков“ и том приликом му је поломљен зуб! Нападачи су одмах побегли с лица места, а полиција интензивно трага за њима. Како незванично сазнајемо, реч је о навијачима Партизана, члановима групе Aлкатраз!

Немам ожиљак, све је ОК

Кошаркаш црвено-белих прокоментарисао је написе у медијима да је добио флашу у главу и да му је поломљен зуб у једном београдском клубу у суботу.

– Да ли изгледам као да ми се нешто догодило? Да ли имам неке ожиљке, да ли ми недостаје зуб? У реду сам – кратко је после меча са Цедвитом рекао Милер.

Цео догађај одвио се у тоалету, док је Квинси прао руке. С леђа му је пришао нападач и ударио га стакленом флашом. Срећом, млади кошаркаш се мало измакао, па је избегнута тешка повреда.

Милеру је (само) поломљен зуб када је после ударца флашом закачио зид. После тог немилог догађаја играч Црвене звезде дао је изјаву у полицији, где је описао шта се све десило.

Наводно, до сукоба је дошло јер је Милер мувао девојку једног од нападача (не знајући притом да је заузета), они су сачекали да кошаркаш оде до тоалета, где су извели напад.

У Прво основно тужилаштво у Београду стигао је полицијски извештај и дешавањима у клубу „Бранков“. Сазнајемо да су нападачи идентификовани и да се за њима трага.

Сва та дешавања нису оставила озбиљније последице по Милера, који је већ јутро после одрадио шутерски тренинг. Квинси Милер био је у саставу Црвене звезде за меч против Цедевите.

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је најважније да је Квинси Милер одиграо одличну утакмицу
– Има ко је задужен у клубу да се бави тим стварима. Он је дошао на меч и одрадио добар посао. Aко је направио неки прекршај, биће санкционисан. У озбиљном клубу свако се бави својим делом посла – поручио је Радоњић.

ХРВAТИ НAПAЛИ НЕБОЈШУ ЧОВИЋA!

Јутарњи лист објавио је текст у којем се обрушио на Небојшу Човића – први човек Црвене звезде означен је као особа која руши AБA лигу (?!).

– Ћовићу, престани! Нећеш уништити лигу због својих интереса. Изађи из лиге ако ти не одговара. Можемо и без тебе – наводи неименовани саговорник Јутарњег, који је покренуо иницијативу да се хрватски клубови удруже против Звезде и Човића!

Извор: Курир.рс