• Почетна
  • СПОРТ
  • ПОГРЕШИЛИ ДРЖАВУ: Босански навијачи уместо у Литванију отишли у Летонију
Прочитај ми чланак

ПОГРЕШИЛИ ДРЖАВУ: Босански навијачи уместо у Литванију отишли у Летонију

0

slika

Не, није шала о Босанцима. Није и њуз.нет. Група навијача фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине је заиста купила авионске карте и уместо у Литванију отпутовала у Летонију. Каква авантура за њих!

Застава БиХ ових навијача није се вијорила у Литванији, али зато јесте у кафићу у Летонији

Навијач фудбалске селекције БиХ, Харис Тресњо, кренуо је са групом пријатеља на утакмицу, али на њихову жалост, завршили су у погрешној држави. Харис, који је иначе шумар из Овчара, за портал вјести.ба испричао је шта се догодило:

– Ја и мојих неколико јарана кренули смо на утакмицу да навијамо за Босну, али уместо у Литванији, ми смо завршили у Летонији. Зај**али смо се кад смо куповали карте за пут и нисмо приметили да идемо у криву државу. Кад смо стигли тамо, видели смо ми све нека тишина, нема наших навијача нигде, рекао је Тресњо за портал Вијести.ба.

– Питали смо неке људе, на енглеском, где су сви и где се игра фудбалска утакмица. Испричали смо како смо дошли из БиХ да навијамо за наше, али су нам се само смејали и говорили да смо јако далеко од стадиона. Један млађи момак нам је онда дошао и објаснио како смо у погрешној држави и како се не игра у Летонији него у Литванији. Лутали смо још мало главним градом, да се уверимо, испричао је Харис и признао да никад није разликовао те две земље – Литванију и Летонију.

– Били смо љути на јарана који нам је купио карте, али смо се ипак на крају добро провели и у Летонији. Пронашли смо кафић који је преносио утакмицу Босне и Херцеговине и Литваније, и уз много тамошњег пива прославили успех репрезентације БиХ, рекао је Харис, а потом истакао:

– Ову глупост ћу памтити сигурно до краја живота!