• Почетна
  • СПОРТ
  • Партизан тајно продао Радоњића, црно-белима ни динар од трансфера у Рому!
Прочитај ми чланак

Партизан тајно продао Радоњића, црно-белима ни динар од трансфера у Рому!

0

nemanja-radonjic

Талентовани Немања Радоњић изгледа да већ три и по месеца уопште није фудбалер Партизана, клуба који га је продао румунском Виторулу, чија ће каса бити богатија после његовог трансфера у Рому, од које црно-бели неће имати ни динар.

Како пише „Спорт“, Партизан је у тајности, пре три и по месеца продао талентованог фудбалера клубу из Констанце, чији је оснивач и председник легендарни Георги Хаџи.

Овај момк, који ће 15. фебруара постати пунолетан, имао је стипендијски уговор са Партизаном до јуна 2014. године, али како није желео да потпише и професионални, у клубу из Хумске решили су да извуку најбоље и, уједно, спрече његов трансфер у Црвену звезду, која је „у неколико наврата контактирала“ са младим играчем.

Донета је одлука да се Радоњић продао Виторулу, тачан износ није још увек познат али „Спорт“ наглашава да је већи од 200.000 евра, колико би Партизан добио да је момак отишао из Хумске на истеку стипендијског уговора, што су правила УЕФА, али чињеница да се за њега интересује Рома и да првак Србије од тог трансфера неће добити ништа ипак је у сенци питања – зашто нико из Хумске није обелоданио овај трансфер у Румунију раније?!

(Блиц)