• Почетна
  • СПОРТ
  • Партизан – Јавор као залет за титулу или умирње на рате?
Прочитај ми чланак

Партизан – Јавор као залет за титулу или умирње на рате?

0

silva11553 (Sportske.net)
Партизан је у Ивањици успео да прекине негативну серију, видно расположенији фудбалери актуелног шампиона настављају са радом и припремама за финиш сезоне.

До краја првенства остало је још седам кола, трка за титулом је добила на неизвесности.

Тренер Вермезовић сматра да су и 4 бода добра предност, задовољан је тиме што је његов тим на позитиван начин ипак завршио серију од четири тешке првенствене утакмице.

Мишљење свог тренера поделио је и фудбалер коме је на гостовању у Ивањици било тешко са емотивне стране, Елиомар Силва, доскорашњи фудбалер Јавора.

„Пао нам је велики терет са леђе после меча у Ивањици.“

„Верујем да ћемо сада лакше и боље играти, јер смо прегрмели веома озбиљну препреку. Мени је посебно било тешко, иако су ме по изласку на терен домаћи симпатизери лепо примили.

Но, моји бивши клупски другови ме нису нимало штедели, напротив, било је доста озбиљних дуела у игри. Причао сам са њима пре и после меча и подсетио их на моје обећање да ћемо их победити.“, рекао је Силва.

Победа је дошла у јако добром тренутку, обзиром да црно-беле очекује нови тежак испит у наредном колу, против екипе Рада.

Елиомар Силва очекује победу, као и у свим преосталим мечевима.

„Нормално, тек сада нема опуштања, јер нам већ у суботу стиже у госте екипа Рада, која нас је у тренинг мечу пре месец дана победила на Земунелу и показала да је одлична екипа.“

„Ипак, у сасвим другачијем расположењу, него пре меча у Ивањици, дочекујемо ‘Грађевинаре’ са надом да ћемо изаћи из тог меча као победници и наставити серију победа, све до краја првенства!“, истакао је он.