Прочитај ми чланак

САЗНАЈЕМО: Партизан изабрао новог тренера!

0

partizan-minut-cutanja-foto-partizanrs-1438876206-715165

Реми Партизана у Сурдулици означио је крај ере Зорана Милинковића на клупи црно – белих. Како „Блиц“ ексклузивно сазнаје, његов наследник биће Иван Томић!

Некадашњи фудбалер, па директор Партизана, постављен је у уторак на место шефа стручног штаба Телеоптика, о чему смо такође ексклузивно писали.

Међутим, десио се велеобрт, па ће Томић после само једног дана који је провео као тренер Телеоптика, наследити Милинковића.

Видеће се и ближој будућности да ли ће Томић бити само привремено решење, или ће као и неколико бивших Партизанових играча, који су добијали шансу готово изненада, остати на кормилу црно – белих барем до идућег лета.

Иако су многи навијачи прижељкивали Вељка Пауновића, није било реално да селектор новозеландских „златних орлића“ преузме клуб у овом тренутку. Он је неколико пута демантовао долазак у Хумску, али је још једном шанса указана бившем играчу, као што је у скоријој прошлости био случај са Славишом Јокановићем, Гораном Стевановићем, Александром Станојевићем, Владимиром Вермезовићем, и Вуком Рашовићем.

После Рашовића, тим је водио Марко Николић од децембра 2013. до марта ове године, када је екипу преузео Милинковић. Он је освојио титулу са црно-белима, са Партизаном је први у групи Лиге Европе са максималним учинком након два кола, али је платио цех лоших игара у домаћем шампионату.

Извор: Блиц