Прочитај ми чланак

Остојић на операционом столу, Лазар у „Земунелу“

0

ostojic600115152020130412205007(sportske.net)
Дефанзивац Партизана одлучио је да проблем са лигаментима колена реши хирушким путем па Вермезовић неће моћи да рачуна на њега до краја сезоне али је позитивна околност што се у екипу враћа Лазар Марковић.

Осам кола остало је до краја сезоне у Јелен Суперлиги а Партизан ће у завршницу такмичења ући без повређеног Милоша Остојића који је одлучио да хирушким путем реши проблем са лигаментима колена.

Тренер Владимир Вермезовић потврдио је да повреда није озбиљније природе али и истакао да Остојић није желео да ризикује њено погоршање.

„Повреда можда није теже природе, али се Остојић определио да проблем реши операцијом. Сигурно је да нећемо моћи да рачунамо на њега најмање месец дана“ казао је Вермезовић пред гостовање Јавору у Ивањици.

То значи да ће Остојић одсуствовати до друге половине маја након чега остаје да се одигра још три кола у ЈСЛ, а тешко је веровати да ће дефанзивац добити прилику да се врати на терен у дуелима са Звездом, Смедеревом и Спартаком који би могли да одлучују о шампионској титули.

Добра вест за навијаче Партизана је да се у понедељак тренингу враћа Лазар Марковић који је завршио опоравак у Вотфорду и спреман је да поново крене са радом у пуном ритму.

Наравно, не треба очекивати да ће Владимир Вермезовић Марковићу дати велику минутажу одмах по повратку али би постепено Партизанов вундеркинд требало да се враћа у ритам и да у завршници сезоне буде спреман да помогне саиграчима.