• Почетна
  • СПОРТ
  • ОБРАЧУН У СОФИЈИ: Гробари и Бугари претукли навијаче Динама из Загреба (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

ОБРАЧУН У СОФИЈИ: Гробари и Бугари претукли навијаче Динама из Загреба (ВИДЕО)

0

navijaci-dinama-1380813574-375511 (1)

(Курир)

СОФИЈА – Навијачи Партизана и присталице софијског ЦСКА напали су навијаче Динама популарне Бед блу бојсе у главном граду Бугарске.

Гробари су у добрим односима са навијачима ЦСКА, а ове две групе су заједничким снагама напале фанове Динама који су допутовали у Софију да би пратили меч са Лудогорецом у другом колу Лиге Европе. Бугарски и хрватски медији наводе да је група навијача Гробара и присталица ЦСКА напала групу од 20-ак Бед блу бојса у центру Софије. Према последњим информацијама нема повређених на обе стране.

Хрватски и бугарски медији наводе да је локална полиција привела најмање 20 навијача Динама чланова групе „Бед блу бојс“ због туче и крађа по софији.

БББ су у пријатељским односима са навијачима Левског који су им куповали улазнице за дуел са Лудогорецом на стадиону Васил Левски у Софији. На њихову несрећу, у питању су погрешне улазнице, то јест карте за сектор који је намањен навијачима Лудогореца.

У Софију је раније данас стигло 70 хрватских навијача без улазница, а педесетак њих већ је враћено преко границе. Челници Динама су раније упозорили бугарске власти на могуће проблеме са навијачима Динама.

„Један од Хрвата покушао је да побегне, а на терен је одмах изашла интервентна полиција како не би дошло до сукоба“, преносе бугарски медији.

Навијачи Динама од синоћ долазе у Софију за меч са Лудогорецом, који је на програму вечерас од 21,05.