Прочитај ми чланак

НБА ЛИГА ВИШЕ НЕ МОЖЕ БЕЗ ЊЕГА: После навијача, играчи и тренери зову Теа (ВИДЕО)

0

У видео интервјуима, тренер Еторе Месина и неколико играча НБА лиге говоре о Теодосићу и његовом потенцијалу.

milos-teodosic-rio-2016-foto-reuters-1471077018-968795

Ово лето би могло да буде одлучујуће за каријеру српског плејмејкера, или ће након истека уговора са ЦСКА отићи “преко баре”, или ће остати у Европи и вероватно ставити до знања Американцима да га не занимају.

Након што многобројни навијачи данима већ “зову” Теодосића у клубове за које навијају, огласили су се и играчи НБА-лигаша, међу којима су Никола Јокић, Никола Миротић, Мирза Телетовић и Омри Каспи, као и тренер Сан Антонија Еторе Месина.

– Теодосић сада није онај исти играч који је био пре три године, а још мање који је био пре шест година. Сазрео је, освојио је Евролигу. Много је напредовао у свим сегметнима игре. Погледајте само колико је подигао ниво игре у одбрани и како због своје интелигенције чита нападе ривала. Ја мислим да би он без проблема могао да игра НБА лигу, казао је помоћни тренер Грега Поповича у Спарсима.

Миротић, Телетовић и остали су се сложили да Тео јесте “калибар” за НБА као један од најбољих плејмејкера у Европи тренутно, као и да би волели да га виде на паркетима НБА лиге.