Прочитај ми чланак

Навија за Звезду, желео га је Партизан, да ли је време да се чује са Муслином?

0

Офанзивни везиста се добрим партијама све више намеће, можда је дошло време да добије прилику и у репрезентацији Србије.

Дарко Јевтић у дреси Леха (ФОТО: ekstraklasa.net)

Дарко Јевтић у дреси Леха (ФОТО: ekstraklasa.net)

Још раније смо писали о момку рођеном у Базелу којем је „срце црвено бело“, али је био велика жеља Партизана.

У питању је Дарко Јевитћ, везиста Леха из Познања.

Овај момак је још прошле сезоне скренуо пажњу на себе добрим партијама у дресу Леха. У пољској Екстракласи је на 26 наступа упсао четири гола и три асистенције, а ове сезоне је кренуо још боље, како је на првих осам мечева уписао два гола и асистенцију.

Он је данас у сусрету 12. кола најквалитетнијег фудбалског такмичења у Пољској постигао свој други гол, и то погодак вредан бода за своју екипу против Висле из Кракова.

Одлично је украо лопту противничким фудбалерима, сјурио се ка голу и послао неодрањив ударац у даљи угао.

Можда је време да овај момак добије позив нашег националног тима, пре него што га уочи и швајцарски фудбалски савез, како поседује и пасош те земље а и наступао је за њихове омладинске селекције.

Ипак, јасно је да је његова жеља да заигра за Србију, видећемо да ли ће му је селектор наше репрезентације Славољуб Муслин и испунити. Он је био жеља бившег селектора Радована Ћурчића, али није помињан у плановима новог шефа струке сениорске селекције.

„Србин сам, волео бих да играм за Србију, мој сан је Србија. Доћи ће време када ћу са трибина гледати неку Звездину утакмицу, а претпостављам и да ћу играти и на Маракани у дресу репрезентације“, изјавио је својевремено Јевтић.