• Почетна
  • СПОРТ
  • Нађ: Друловићева одлука да Митровића уврсти у тим је ван памети!
Прочитај ми чланак

Нађ: Друловићева одлука да Митровића уврсти у тим је ван памети!

0

mitroviЧуо сам се са Друловићем и рекао ми је да је Аца желео да игра – не разуме спортски директор Партизана зашто је млади нападач играо против Швајцарске.

(Новости)
У Петак увече у Бриселу 70 минута за А репрезентацију, непуна 24 сата касније свих 90 минута за омладинску репрезентацију на Врачару. Податак за неверицу о учинку Александра Митровића, што је, логично, донео бурне реакције у нашем фудбалу.

Спортски директор Партизана Алберт Нађ није желео да оспе паљбу преко новинских стубаца по некадашњем саиграчу из Партизана, посебно због чињенице што се током дана чуо са селектором Љубинком Друловићем.

– Очигледно је да су у репрезентацији слабо размишљали о могућим последицама његовог играња две тако важне утакмице за мање од 24 часа. И шта би се догодило да се повредио? Зна се, нико не би одговарао. Не разумем како неко из лекарског тима репрезентације није то стопирао, без обзира на то да ли се радило о жељи играча или селектора – почео је причу Нађ.

Функционер црно-белих напомиње да му је жеља да се ова несвакидашња ситуација реши кроз комуникацију на релацији Хумска – Теразије.

– Стаћемо у заштиту Партизана, јер је овај потез ван сваке памети. Чуо сам се са Друловићем који ми је рекао да је Митровић сам тражио да игра. То је свакако нешто што није добро за њега, срећом прошло је без озбиљнијих последица. Ипак, требало је неко да му каже да одмори.

Прошлог лета је дошло до сличног курцшлуса између српског шампиона и кровне фудбалске организације по питању учешћа Николе Аксентијевића на Европском првенству у Естонији.

– Разумем значај утакмице, репрезентација је увек била и биће светиња, али морам да гледам интерес Партизана. Ово што је урађено никоме није донело користи, а могла је да буде велика штета. Дечко се практично није наспавао после пута из Брисела, а већ је изашао на терен.

Једно је сигурно, не планирамо да Митровићу забранимо играње треће утакмице против Републике Ирске, али ћемо на ову тему морати озбиљно да поразговарамо – закључио је спортски директор Партизана Алберт Нађ.