• Почетна
  • СПОРТ
  • На „Чика Дачи“ скупљају новац за споменик „другу са трибине“!
Прочитај ми чланак

На „Чика Дачи“ скупљају новац за споменик „другу са трибине“!

0

radnicki600138659020131128174106

Фудбалски клуб Раднички из Крагујевца покренуо је акцију која ће бити одржана у суботу, током меча са Новим Пазаром, а која ће бити посвећена трагично преминулом навијачу суперлигаша из града на Лепеници.

Суперлигаш из Крагујевца у суботу дочекује ФК Нови Пазар у оквиру 14. кола домаћег фудбалског шампионата а Управа клуба из града на Лепеници искористила је прилику да организује акцију прикупљања новчаних средстава за изградњу споменика трагично преминулом Душану Тодоровићу.

Председник ФК Раднички 1923 Миленко Марјановић казао је за „Блиц“ да ће у суботу навијачи имати прилике да куповином улазнице дају добротворни новчани приход који ће бити намењен изградњи споменика трагично страдалом навијачу тог клуба.

Из клуба су послали поруку да сви суграђани дођу на стадион и купе карту делимично учествују у изградњи споменика младићу који је пре недељу дана преминуо у Ивањици током меча са Јавором од последица срчаног удара.

Куриозитет је да су управо челници и навијачи Новог Пазара међу првима упутили поруке жаљења због губитка младог живота а публика у Крагујевцу имаће прилике да се барем аплаузом одужи екипи која у суботу долази на „Чика Дачу“.

(Спортске)