• Почетна
  • СПОРТ
  • Мрђа наоштрен за Војводину: Преварили су ме, сад желим да их двапут победим
Прочитај ми чланак

Мрђа наоштрен за Војводину: Преварили су ме, сад желим да их двапут победим

0

mrdja

Два дерби за три дана. Најпре у четвртфиналу Купа Србије, па у завршном колу јесењег дела првенства одмериће снаге Црвена звезда и Војводина, а у центру пажње на тим дуелима требало би да буде – Драган Мрђа.

Голгетер београдских црвено-белих подсећа да се није баш на леп начин растао са Новосађанима, па није тешко претпоставити како има вишеструке мотиве пред окршај са бившим клубом.

“Не бих да се враћам у прошлост, у мислима ми је само да на терену будемо како се очекује и сутра и у суботу“, покушао је Мрђа да ескивира одговор, али је на новинарску констатацију како је у финансијском смислу остао закинут узвратио потврдно. “Чињеница је да су ме преварили. Препознаће се сами. Појединци су и даље у клубу. Било је много ружних ствари приликом мог одласка из Војводине, нека иде на душу тих људи. Не желим да размишљам више о томе, Црвена звезда је моја садашњост“.

Мрђа је пре четири године био стрелац одлучујућег гола у победи Војводине на Маракани (1:0), сад жели да врати део дуга Звездиној армији навијача.

“Звездино сам дете, нема дилеме чији сам навијач од малена. Тада сам носио дрес Војводине и понашао се у складу са професионалним нормама. Сад ћу учинити све да будем заслужан за победу Звезде. Против Војводине, као клуба, немам ништа против. Ценим је, као и навијаче из Новог Сада. Тамо сам провео најлепши играчки период у каријери, био капитен и најбољи фудбалер у Србији, заслужио место у репрезентацији и нашао се на списку за Мондијал… Запамтио сам и лепо и ружно, идемо даље“, рекао је Драган Мрђа.

(mozzartsport)