• Почетна
  • СПОРТ
  • Милош Нинковић: Враћам све паре ако Звезда не буде прва!
Прочитај ми чланак

Милош Нинковић: Враћам све паре ако Звезда не буде прва!

0

milos-ninkovic

(Курир)

Фудбалер Црвене звезде Милош Нинковић изјавио је да ће вратити новац од уговора са црвено-белима ако ове сезоне титула не стигне на Маракану.

– То не стоји у уговору, али ја ћу то вратити. Само уколико све буде како треба и ако људи из клуба буду коректни према нама, не према мени, него према нама. Ово што су обећали и да испуне – казао је Нинковић за сајт Редстарбелграде.

Он се присетио меча између Динама из Кијева и Барселоне у Лиги шампиона, кад је изјавио да би пре играо за Звезду него за Каталонце.

– Јесте то све лепо играти против Барселоне и против Месија и других чаробњака, али кад си клинац, једноставно имаш неки свој сан који сањаш кад легнеш у кревет. Ја нисам замишљао да играм против Барселоне, него да изађем да играм за Звезду – признао је Нинковић.

Да све више играча жели да заигра за клуб с Маракане, показује пример Бојана Ђорђића, који би без пара наступао за црвено-беле.

– Још бих бесплатно играо за Звезду, за разлику од многих. Само ме занима чија се подршка тражи да бих се вратио – написао је Ђорђић на Твитеру.