Прочитај ми чланак

МИЛЕТИЋ ЛУПА ШАМАР БОРЈАНУ: Моменат који је свима промакао на дербију (ВИДЕО)

0

После овога је настао хаос међу играчима вечитих ривала

Не стишава се расправа после 161. вечитог дербија у којем је Партизан потпуно доминирао и на крају славио са 2:0 головима Суме и Тошића.

Pritnskrin: Youtube/Danas Conference Center

Много прашине подигло се око поништеног гола Звезде, који је, према мишљењима људи из Судијске комисије ФСС, био регуларан.

Овога пута је било и мање тензија на терену међу играчима, изузев једне ситуације, после гола Суме, када је дошло до кошкања међу играчима.

Арбитар Срђан Јовановић био је ту у улози човека који раздваја, а очигледно је направио и пропуст у гужви и није видео читаву ситуацију, нити је адекватно казнио актере, пре свега Немању Милетића, који је био најратоборнији и физички се сукобио са Борјаном и Панковим, а није добио ни жути картон.

Наиме, после гола, Сума је почео да слави испред Делија, што је засметало Борјану, који је пришао да га одгурне и тако „одбрани част Севера“. Међутим, убрзо се створила где је било неколико играча, а у тој гужви је најратоборнији био Немања Милетић, који је ударио шамар Борјану.

То је из позадине видео Радован Панков, који се залетео на Милетића, али је бек црно-белих био јачи у физичком дуелу и ухватио је штопера Звезде за врат. Међутим, било је и присебних играча на обе стране, па су ратоборни појединци убрзо смирени и меч је настављен.

Епилог свега био је да је Срђан Јовановић казнио жутим картонима Суму и Борјана као покретаче инцидента.

Погледајте снимак инцидента. Тренутак када Милетић удара Борјана је на шестој секунди.