Прочитај ми чланак

МЕНАЏЕР БРАЗИЛЦА ЈЕ у БЕОГРАДУ: Нуђен Звезди, сада и Партизану!

0

Менаџер Бразилца се налази у Београду, очекује се договор са Црвеном звездом или Партизаном.

„Ил Санио“ данас преноси да је Гиљермеов агент у Београду где преговара са два наша најтрофејнија клуба, Црвеном звездом и Партизаном.

Гиљермo Коштo Маркеш, фудбалер Легије који је играо и у Лиги шампиона за тај тим, а који игра за Беневенто на позицији офанзивног везисте, је био прво понуђен Црвеној звезди.

Ипак, поменути медиј пише да је Гиљерме у преговорима и са Партизаном и да се сада ради о „српском дербију“ за бразилског фудбалера.

Гиљерме ће бити слободан играч, иако има уговор до 2019. године. Он ће добити „чисте папире“ пошто је Беневенто испао и математички из лиге.

Црвеној звезди и Партизану се сваке године нуди велики број фудбалера од којих су поједини сумњивог квалитета, али Гиљерме је неко ко је доказан и ко би могао доста тога да пружи једном од два наведена клуба.

Поред тога, свакако да је учинак српских клубова у Лиги Европе сада довео до тога да се бољи фудбалери нуде Црвеној звезди и Партизану, као што је сада случај.

„Самба“ опет на „Маракани“? Левоноги Бразилац понуђен Звезди!

 

Биће слободан играч, могао би доста да помогне Црвеној звезди у наредној сезони.

Црвена звезда ће претрпети промене у играчком кадру, тим би могли да напусте неколико играча који су били ослонац у овој сезони, док се очекује долазак неколико појачања.

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, је говорио о потенцијалним појачањима и истакао је да ће бити појачања из иностранства, али није напомињао имена.

 „Курир“ преноси да би везни фудбалер Беневента, Гиљерме Кошта Маркеш могао да постане нови везиста Црвене звезде.

Ради се о плејмејкеру, левоног је, има 26 година и веома је снажан, како наводи „Курир“.

Он ће бити слободан играч на крају ове сезоне, али ће поред Црвене звезде бити понуђени другим тимовима међу којима је и Торино који може да му понуди и највећу плату.

Гиљерме је највећи траг оставио у Легији, играо је тамо у пет сезона, одиграо 150 утакмица и постигао 21 гол.

Велики број Бразилаца је носио дрес Црвене звезде у историји овог клуба, почев од Адилсона и Аилтона, преко Клеа, Евандра, Савија и Кадуа, све до Едсона, Рикардиња…